Välkomna att tävla på Karlshamns Gk. Klubbens tävlingar är öppna för spelare med officiellt hcp.

Golf spelas enligt gällande Regler för Golfspel, Spel- och tävlingshandboken kapitel 1-3, klubbens lokala regler samt tävlingsvillkor. Tillfälliga villkor för en enskild tävling och startavgiften finns angivna på respektive tävling.

ANMÄLAN TILL TÄVLING
Du gör din anmälan på golf.se, eller i receptionen, i tid i enlighet med de tider som finns utsatta i tävlingsinformation. Betalning ska vara gjord innan start. Avanmälan efter lottning eller no show utan giltig anledning debiteras med tävlingens startavgift.

Starttid – Vid lottning tas endast hänsyn till de önskemål som kan lämnas vid anmälan, det vill säga tidig och sen start. Är det flera klasser i tävlingen,blir det tidig och sen start i respektive klass.

RESULTAT
Resultat publiceras på golf.se efter tävlingen

Prisutdelning – Sker så fort som möjligt efter att sista bollens resultat är registrerat i GIT . Vid prisutdelningen måste man vara närvarande för att få pris.

TÄVLINGSANSVARIG
Tävlingsledare för aktuell tävling hittar du på klubbens tävlingsprogram

ÅSKA – AVBRYTA OCH ÅTERUPPTA SPELET
Hörs signalhornet avbryts spelet omedelbart. Låt din boll ligga kvar och markera även med några peggar. Gå till klubbhuset eller Halfway House och invänta information.