Välkomna till Karlshamns Golfshop

Vi gör ert spel bättre

Logoprodukter

Klä dig i profilkläder med klubbens logo på banan. I shopen hittar du kläder från Foot-Joy och Ping. Vi trycker även logo på flera andra tillbehör för din golf.

Golfshopen

Shopen gör ett nytt koncept inför 2024. Vi kommer att satsa mer på customfitting i vår moderna golfstudio, tillsammans med Ping, Titleist och Cobra. Vi ser till att ni får professionell hjälp med att få rätt utrustning i er golfbag.

Inför rundan kan ni ladda upp med nya bollar handskar och diverse andra tillbehör. Klädkollektionen kommer att profileras med fler plagg och tillbehör med klubbens logga, där du ska känna stor tillhörighet till vår fina golfklubb. Vi har bra samarbetspartners och kan ta hem de flesta varor på beställning.

Shopen fungerar också som reception där du är välkommen att boka dina tider, betala greenfee, meddela din ankomst mm.

Telefon till shopen: 0454- 500 85

Golfstudion

Vi kommer att satsa mer på Customfitting i vår moderna golfstudio, tillsammans med Ping, Titleist och Cobra, ser vi till att du får professionell hjälp med att få rätt utrustning. Vi hjälper er med ett nytt Set, Driver, Wedgar eller Putter. Bokning gör ni i Shopen eller i Proplanner. Planera 1 tim för ett set eller driver. Ingår vid köp av klubbor (värde 900:-)

Telefon till shopen: 0454- 500 85

Demodagar 2024

Märke Datum Tid
Titleist 18 Mars 14 – 19
Ping 18 maj Boka tid
Cobra 4 april Boka tid

Demodagarna görs i Golfstudion. Bokning gäller för utprovning. Kontakta shopen eller Henrik

Customfitting

”Genom att spela golf med utrustning som inte är anpassad efter din fysik och teknik gör du det onödigt svårt. En Custom Fitting gör ditt spel så mycket roligare och hjälper dig att spela bättre, oavsett nivå”

Köp GolfaMore kortet hos oss

Så gynnar du klubben – kortet finns att köpa i Golfshopen

Golfamore ger dig möjligheten att spela golf till halv greenfee på över 1300 golfbanor i Europa. Du betalar endast 595:- för Golfamore, vilket betyder att du redan efter 2-3 golfrundor sparar pengar. Du bokar tid eller besöker den golfklubb du vill spela. På golfbanan visar du upp Golfamore-kortet eller bekräftelsen i Golfamore-appen och spelar därefter till halv greenfee.

Puttergrepp

Som gör din favoritklubb ny igen

Verkstad

Att spela med klubbor som har bra grepp gör din golf bättre. Lämna in dem nu inför säsongen.

Loft och Lie – Vi hjälper dig att justera loft och lie på dina järnklubbor genom en fitting med Trackman. Viktigt att se hur bollen flyger och justera varje klubba individuellt. Detta görs i Golfstudion.

Tips! Kolla loftet på dina wedgar hos oss, några få grader kan göra många meters skillnad. Det är vanligt att smidda klubbor och wedgar ändrar loft efter efter några års användning. Klubbans bounce förändras också.

Fråga om pris på våra arbeten – Ex Standard grepp från 95:- / klubba monterat och klart.