Padel

Nu – 99 kr / Tim

Boka våra banor på Match

Tack vare Ingvar och Katarina Backhamres donation på 1 miljon kronor kan vi erbjuda padel på vår golfklubb. Intresset för padel är stort och finns i hela landet. Bokning sker via MATCHi, det finns en app att ladda ner gratis eller boka via MATCHi:s hemsida. Vi har två utomhus banor, Backhamre Padel Court 1 och Backhamre Padel Court 2.

Det fantastiska med padel är att allakan spela och behöver inte ha någon erfarenhet av racketsporter. Padel är mycket roligt och enkelt att lära sig, kul för den som vill testa något nytt och omväxlande för den som är ute efter något socialt. Padel kan spelas av alla oavsett kön eller ålder.

Spelmässigt är padel en blandning av tennis och squash, samtidigt som det är mycket mer nybörjarvänligt. Padelbanorna gör att vår anläggning är ännu mera den motion- friskvårdsanläggning som vi vill erbjuda. Den sociala samvaron stärks ännu mer och gör att klubben ingår som en naturlig del i kommunens framtida strategi för rekreation och sport.

Genom att familjen Backhamre donerat pengar till att utveckla vår anläggning i form av padel, kan vi nu erbjuda våra medlemmar, gäster och partners ett annat sätt att umgås utanför golfbanan men ändå tillbringa tid på klubben.
Allt detta som familjen Backhamre gjort är en historisk händelse för klubben och vi kan nu möta framtiden på ett fördelaktigt sätt!

För priser och bokning – Matchi app