Spela golf i Karlshamn

Vi vill skapa ett möte att minnas

På Karlshamns Golfklubb är du som gäst med hcp 54 eller lägre alltid välkommen och du bokar tider under hela året. Vårt främsta mål är att du ska känna dig varmt välkommen och få bästa förutsättningarna att spela bra golf. Vi erbjuder spel på våra två uppskattade 18-hålsbanor, Gamla och Nya, som ger en variation genom vår blandade löv och tallskog. Längs 16:e på Gamla Banan hör du Mörrumsåns brus.

Vi har komplett anläggning med bra träningsområden. Drivingrange, 5-håls korthålsbana, puttinggreener och närspelsområde. I vårt moderna klubbhus har du en underbar utsikt över banan, då du njuter av en god bit mat efter golfrundan. Här får du en familjär känsla i en härlig miljö.

Vi erbjuder mycket mer än bara golf – Besök Laxens hus i Mörrum, Eriksbergs Safaripark eller Karlshamn med sitt havsnära läge.

Gamla banan

Banan ligger fint inbäddad i barr- och lövskog och när man kommer fram till 15:e hålet möts man av Mörrumsån. Varje hål är en unik spelupplevelse och vi får väldigt ofta stort beröm för dess layout. Gamla banan bjuder på en utmaning för den duktige golfaren men är lite mer generös för den som väljer att spela från gul eller röd tee. Karlshamns GK´s gamla bana är en klassiker som man absolut bör spela. Banan är ritad av skotten Douglas Brasier, som har ritat många andra golfbanor i Sverige.

Nya banan

Den nya banan är byggd i två etapper, där första etappen blev klar 1992 och de sista 9 hålen invigdes 2004. Banan är lite smalare än den gamla och blir på så sätt en riktig utmaning för den som vill chansa och hitta genvägar. Från hål nr 4 har man en fantastisk vy över kommande hål och vid bra väder kan man se ända bort till Ryssberget. Den nya banan har, nu när den vuxit till sig, blivit väldigt populär mycket på grund av sina täta fairways och underbara greener. Nya banan är även öppen för Pay & Play, hål 1-9.

Best Western

Varmt välkomna till oss på Hotell Karlshamn Spa & Relax med närhet till centrum och den vackra skärgården.
I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen med enbart 100 meter till E22:an, vilket gör att du har omedelbar tillgång till hela Europa, men även närhet till golf, fiske, och härliga skärgårdsturer.

Hotel Carlshamn

Hotel Carlshamn ligger centralt vid gästhamnen i Karlshamn. Med sina 99 bekväma rum, flera med utsikt över vattnet, och konferenslokaler för upp till 100 personer är hotellet perfekt för konferenser, möten, events, aktiva långhelger och avslappnande dagar oavsett årstid. Parkering finns på hotellet och är gratis i mån av plats.

Samarbetavtal 2024

Sydpoolen – Sydpoolen, (se deltagande klubbar på https://sydpoolen.com/) 25% rabatt på ordinarie greenfee – Gäller ej Juli månad

Blekingegreenfee – 18 hål 30 % rabatt på gällande greenfee, minst 400 kr alla dagar.

Golfpass på Sveriges Golfkust – Välj mellan olika paket från 1395:-  Läs mer 

GolfaMore – 50 % rabatt på ordinarie dagsgreenfee (Gäller endast Nya Banan)

Araslöv Gk – Alla fullvärdiga medlemmar spelar fritt efter kl. 14.00 alla dagar

GolfaMore

Välkomna att besöka oss på Nya Banan 2024

För mer info om spel Ring: 0454-500 85

Hyra Golfbil

På klubben finns 15 bilar för uthyrning.

Boka via Min Golf eller i receptionen på 0454-500 85

Ställplats & Golf

Kombinera en härlig golfupplevelse och en övernattning hos oss på Karlshamn Gk. Vi har 10 ställplatser med el jämte 18:e green på Nya Banan och 150 m från klubbhuset.

Kombinera ditt besök på ställplatsen med spel på Nya Banan och använd Golfamore med 50% rabatt.

Hitta hit

Karlshamns Golfklubb

Kylingarydsbyväg 85-20 375 90 Mörrum

Kontakta oss

Telefon Shop & Reception 0454-500 85

Mail info@karlshamnsgk.com

Restaurang 0454 – 508 84