Golfkusten Blekinge by Enkla Elbolaget

Karlshamns Gk 1 – 3 maj 2024

Gamla banan står värd för Golfkusten Blekinge by Enkla Elbolaget. Välkomna att se nationell toppgolf på vår bana och se hur proffsen utmanas av vår bana i tävlingsuppsättning.

Prel. Program

Måndag 29 april: Inspel och träning på banan för spelarna.

Tisdag 30 april: Pro-Am-tävling med Svensk Golfförbundet under förmiddagen, och Karlshamns Gk´s egen tävling med partners. Start kl 13. Här spelar proffs och amatörer tillsammans i lag. En garanterad underhållande golfdag för publik och spelare! Lunch och prisutdelning ingår i båda tävlingarna.

Onsdag 1 – 3 maj: Tävlingsdagar med Golfkusten Blekinge by Enkla Elbolaget – första startgruppen går ut kl 8.00 på hål 1 och 10. Andra startgruppen börjar kl 13.00-15.15.

Fredagen 5 maj: Finaldag med start kl 8.00, för de 45 bäst plus delning som gör upp om segern. Tävlingen avslutas runt kl 15 med efterföljande prisutdelning för att fira vinnaren.

Kom och njut av golf i vacker natur och miljö på Karlshamns Golfklubb längs Sveriges Golfkust. Gratis parkering finns vid banan. Vi ses på Karlshamn!

Anmäl ditt företag till Pro-AM

Cutter & Buck Tour är den högsta nivån av proffstävlingar för herrar i Norden. Här får golfspelare från flera länder möjlighet att tävla, utvecklas och spela sig vidare till de högsta nivåerna i Europa.

Ta chansen att spela med ett av proffsen dagen innan tävlingen i en härlig lagtävling. det blir en oförglömlig dag med tävling, mat och fina priser. Anmäl ditt företag. Ni spelar 3 amatörer med proffset.

Gamla Banan

Gamla Banan är från 1965 och ritad av Douglas Brassier. Banan mäter 6035 m från Vit tee och har Par 72. Banrekordet från Vit tee är 65 slag. På tävlingen kan banan komma att spelas som par 71.

Tips! Som publik ser ni mycket spel runt omkring klubbhuset. Att ta sig till 15:e tee för att både inspel och utslag.

Vi hoppas att ni får en trevlig golfvecka med oss på Karlshamns Gk.