Bo & Spela Golf

Karlshamn – vackert läge vid havet

Spela och bo med oss på Karlshamns Gk

Karlshamns Golfklubb är en populär golfanläggning i Blekinge och Sveriges Trädgård med ca 8.000 greenfeegäster varje år. På Karlshamns Golfklubb finns det en del golfpaket med boende att välja på tillsammans med våra Partners. Vi samarbetar med Best Western och Hotel Carlshamn, som ligger i Karlshamn, ca 1 mil från klubben. Då får ni även den havsnära känslan i vår vackra omgivning, som kompletterar upplevelsen.

Du bokar ditt golfpaket direkt av vald boendepartner. Kolla med klubben med anpassade starttider.

Best Western

Varmt välkomna till oss på Hotell Karlshamn Spa & Relax med närhet till centrum och den vackra skärgården.

I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen med enbart 100 meter till E22:an, vilket gör att du har omedelbar tillgång till hela Europa, men även närhet till golf, fiske, och härliga skärgårdsturer.

Tel: 0454 – 58 87 00

https://www.bestwesternkarlshamn.se

Hotel Carlshamn

Hotel Carlshamn ligger centralt vid gästhamnen i Karlshamn. Med sina 99 bekväma rum, flera med utsikt över vattnet, och konferenslokaler för upp till 100 personer är hotellet perfekt för konferenser, möten, events, aktiva långhelger och avslappnande dagar oavsett årstid. Parkering finns på hotellet och är gratis i mån av plats.

Tel: 0454 – 89 000

https://www.hotelcarlshamn.se