Välkomna till Vinterträning studion

Tack alla som deltagit under träningen 23-24. Vi har varit över 20 grupper i Golfstudion från hösten till våren. Välkomna till hösten för nya utmaningar och utveckling i denna fantastiska miljö.

Att träna golf under vinterperioden kan bli den bästa investeringen du gjort för ditt spel. Tidigare deltagare refererar väldigt positivt tillbaka på tidigare år. I våra nya lokaler får vi hjälp av tekniska hjälpmedel, som på ett enkelt sätt ger en bättre förståelse på vad vi ska lägga fokus på. I kombination med inledande funktionsträning i passen, får vi också en helhet i vinterkonceptet. Golfträning handlar mycket om grunder, men för att de ska fungera, krävs också att kroppen har rätt funktion för uppgiften. Att träna golf inomhus blir mer fokus på rörelsen och teniken och inte hur bollen flyger.

Varje grupp har plats för 5 deltagare.

Ta chansen att ge dig bättre förutsättningar inför nästa säsong!

– Träning dagtid – För dig som vill träna i grupp med härlig gemenskap, samtidigt som ni utvecklar er golf, och får hålla igång kroppen under vinterperioden.

Pris: 1195:- / 6 ggr

Kvällsträning – För dig som vill träna i grupp med spelare med samma intresse för sin golf. En grupp med fokus på sin egen golfutveckling för att få en bra start på säsongen 2024.

Pris: 1495:- / 6 ggr

Träningen består av funktionella övningar i varje pass och slagträning i mesta del nät. (Trackman är inte tillgänglig i träningsutbudet, utan bara vid obokade tider i Simulatorn) Vi har Flightscope som svingreferens. Deltagarna får övningar att jobba med själva, mellan passen. Som deltagare i Vinterträningen, finns möjlighet att köpa till egen träningstid i Studion till rabatterat pris.

Programdelar under träningspassen

  • Uppvärmningsprogram
  • Funktionellt fys & rörelseprogram
  • Golfens grunder från ett individuellt perspektiv
  • Orsakan & verkan med hjälp av tekniska hjälpmedel
  • Närspel