Maxi Cup i Karlshamnsveckan

”Karlshamns Golfklubb är stolta att få bidra med vår tävling tillsammans med Maxihandlarna under golfveckan och göra skillnad”

Under golfveckan har vi en ny partner genom ett 30 tal Maxihandlare. Vi kommer att presentera ett väldigt fint prisbord, men det är inte målet för dagen. Vi vill göra skillnad med bidrag till Aja Baja Cancer och Barndiabetesfonden. Att kunna stötta barn och familjer. Under tävlingsdagen träffar ni representanter, som med sidoaktiviteter ökar spänningen och trivseln på banan. Hjälp oss att stötta organisationerna denna trevliga dag på klubben.

Aja Baja Cancer

Underlättar vardagen för familjer som drabbats av barncancer.Vi skapar trygghet under skrämmande och osäkra förhållanden.Varje dag har vi kontakt med familjer som lever med barncancer. Varje dag får även en ny familj det hemska beskedet att deras barn har cancer. Ungefär 700 familjer har barn som behandlas för cancer varje år.

Barndiabetesfonden

Barndiabetesfonden kämpar för en framtid utan typ 1-diabetes. Vi stödjer forskning vars syfte är att förebygga, bota eller lindra typ 1-diabetes hos både stora och små. Det är vår övertygelse att forskningen kan besegra typ 1-diabetes med rätt resurser och vår vision är att finna ett botemedel till 2040.

Dela detta inlägg, välj din plattform!